Ponedjeljak, 18 Svibanj 2015 09:23

Treps Festival 2015 - djeca /treću godinu za redom/ osvajaju nagradu za najbolju plesnu izvedbu

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Završili smo još jedan prekrasni plesni vikend i druženje nastupom na Treps Festivalu 2015. Nastupili smo s tri koreografije, od kojih su dvije nagrađene, a s dvije smo nastupili u nenatjecateljskom revijalnom djelu!

Da smo plesni klub koji najviše ulaže u budućnost i razvoj malih plesnih talenata dokazuje činjenica da su djeca ponovno, već treću godinu za redom, odnjela nagradu za najuspješniji nastup u kategoriji show djece sa koreografijom 'New home' Snježane Lilek, dok je naša Luna prošli vikend odnjela odnjela nagradu sa modernim solom.

U finalama Treps-a su zablistale su i naše juniorke sa koreografijom "Vintage love" Nike Lilek, no konkurencija je bila odlična, atmosfera konstantno napeta, te plesači iz drugih klubova također uzdrmali pozornicu, tako da su one ovaj puta osvojile za sada samo srca publike.

U nenatjecateljskom djelu, Luna je u prvom programu s mlađim natjecateljima, nastupila sa koreografijom Jasne Čižmek Tarbuk s koreografijom 'Poriv' za plesnu školu Franjo Lucić, a u drugom djelu natjecanja, nastupila je sa show solom 'Stay strong' koreografkinje Nike Lilek

Sve u svemu, jedan odličan plesni vikend, prepun novih iskustava, te puno predivnih plesača i odličnih koreografija!

Čestitke svima i do sljedećeg divnog druzenja!

A pred nama je još jedan uzbudljivi tjedan, već ovu srijedu naši plesači putuju za Poreč, gdje se održava Finale World Dance Master-a "Dance star". Držimo fige, te se nadamo da će i na ovom svjetskom finalu MoDus plesači dostojno predstaviti hrvatsku plesnu scenu i zablistati kako samo oni to znaju.

Kontaktirajte nas

Zovite, pišite

modus.dance@gmail.com
(+385) 99 35 39 713
(+385) 98 47 80 61
(+385) 1 66 71 595

Posjetite nas

Zagrebački Velesajam, Paviljon 6
Avenija Dubrovnik 15
10 020 Novi Zagreb

Radno vrijeme

Na Velesajmu smo svaki
Pon - Pet 17-22 h
Sub 11 - 14 h