Muzikl "Fame"

FAMEImamo vam čast predstaviti muzikl "Fame"koji će se izvesti premjerno u München-u 9. i 10. listopada 2014., u kojoj nastupa i naša draga Nika Lilek u sklopu plesnog sastava "Spirit of Dance", kojeg sačinjavaju prestižni plesači iz cijelog svijeta (Amerike, Japana, Rusije, Austrije i Njemačke).

Muzikl "Fame" kroz ples, pjesmu, kazalište i zabavu, priča priču o plesnoj školi, odnosu učenika i studenata, njihovim snovima, svakodnevnom životu kroz umjetnost, ljubav, njihovo međusobno nadmetanje i traženje samoga sebe.

Nastavi čitati

Rekvijem za Z.

U predstavi "Rekvijem za Z." Nika Lilek nastupa kao stalni član postave Zagrebačkog plesnog ansambla, koja je premjerno izvedena u lipnju 2014. u sklopu 'tjedna suvremenog plesa', a nakon toga u Svetvinčentu u 7.mjesecu i početkom 9.mj. 2014. u ZKM-u. Nadamo da će usljediti još brojne predstave ove dojmljive plesne izvedbe koreografkinje Snježane Abramović Milković, koja koji nam na scenu donosi čvrsta i istrenirana plesačka tijela, koja su postavljena u situacije u kojima su suptilno naznačeni svi oni trenuci gdje ona nisu takva, u kojima nisu na vrhuncu, nego umjesto toga p(r)okazuju vlastite nemoći i slabosti koje su, zapravo, uvijek inherentno prisutne u svim tijelima. 

Anything

anything 01Nika Lilek po prvi puta u predstavi Zagrebačkog plesnog ansambla! Dođite sutra, 24.03. na ANYTHING - u 20h, u ZKM!

ANYTHING je plesna predstava nagrađivanog španjolskog koreografa Daniela Abreua koja će se održati 24. ožujka 2014. u 20.00 sati u Zagrebačkom kazalištu mladih.

Koreograf: Daniel Abreu
Plešu: Petra Chelfi, Aleksandra Mišić, Martina Nevistić, Ognjen Vučinić, Matea Bilosnić i Nika Lilek

Nastavi čitati

Koreografska fantazija br.1

Umjetnički paviljon postaje pozornica za suvremeni ples. Tamo je od 21-24.11.2013. hrvatska renomirana koreografkinja Marjana Krajač predstavila svoj novi plesni rad “Koreografsku fantaziju br. 1” na kojem je kao jedna od pet plesnih umjetnica nastupila i naša Nika Lilek.

Nastavi čitati

"La Femme"

la femme

Naša Nika Lilek nastupila je u premijeri predstave "La Femme: Što se skriva u zakutku ženskog uma" koja je premijerno izvedena 29. svibnja 2013. u kazalištu Gavella u Zagrebu u sklopu tjedna suvremenog plesa. Slijede izvedbe u Karlovcu, Dom HV Zrinski, 31. svibjna te 6. lipnja u DK JUSŽ Rijeka.

Nastavi čitati

Kontaktirajte nas

Posjetite nas

Zagrebački Velesajam, Paviljon 6
Avenija Dubrovnik 15
10 020 Novi Zagreb

Radno vrijeme

Na Velesajmu smo svaki
Pon - Pet 17-22 h
Sub 11 - 14 h