O Milošu Isailoviću

Milos_IsalovicMiloš Isailović rođen je 1988. godine u Loznici.

Tjekom školovanja u srednjoj baletnoj školi “LujoDavičo“ istaknuo se kao jedan od najtalentiranijih učenika, te je već tada dobio stipendiju prestižne Baletne Akadamije u Zurichu.
Po povratku iz Zuricha diplomirao je baletnu školu “LujoDavičo”.
Od 2009. godine je stalni član baleta Narodnog pozorišta u Beogradu kao i paralelno Bitef dance kompanije.

Kao solista Narodnog pozorišta odigrao je uloge u sljedećim baletima:
“Uspavana ljepotica” , “Labuđe jezero” , “Giselle”, “Don Quijote”, “Nečista krv”, ”Ukroćena goropadnica”.

Solističke uloge ostvario u sljedećim baletima:
“Interval” Z.Marković&M.Kolar, “Viva la Vida!” A.Ilić, “Tko to tamo pjeva” S.Zurovac, “Šest plesova” J.Kilijan, “Dama s kamelijama” L.Pilipenko. “Adrijana Lakuvrer” V.Logunov, “Lisabonska priča” A.Ilić.

U Bitef Dance kompaniji odigrao je uloge u sljedećim baletima i dramama:
„Voljen“ K.MüllerSandsto, “Otelo” Z.Marković&M.Kolar, “Božanstvena komedija” E.Klug, “Alpha Boys” G. Weizman, “Shakespearovski soneti” D.Jocić; L.Mujić, “Kapetan John Piplfoks” I.Stanišić, “Ako bismo svi malo utihnuli” S.Abramović.
“Maja i ja i Maja” A.Suša, “Izopačeni” A.Nosov,”Yesterday” Jasmin Vardimon, “Zelece masine”Isidora Stanisic. I ”Don Juan ”Masa Kolar.

Nagrade i priznanja:
Na međjunarodnom baletnom natjecanju 2005.godine u Berlinu (Njemačka) Tanz Olimp osvaja treće mjesto u natjecanju parova i iste godine u Cheseni (Italija) prvo mjesto u solo nastupu za koji potpisuje i koreografiju.

Godinama u nazad je višestruki prvak države u nekoliko plesnih stilova u Srpskoj Asocijaciji Plesnih Organizacija.

2008. je to ponovo potvrdio osvojivši titulu prvaka države čime se kvalificirao za odlazak na svijetsko prvenstvo u Show dance u gradu Riesa (Njemačka) gde je predstavljao plesnu reprezentaciju Srbije.

Kao koreograf na Dance Festu u Novom Sadu 2012. godine osvaja prvo mjesto u kategoriji moderni balet, takođjer iste godine osvaja i nagradu za mladog izvodjača godine iz područja umijetnosti.

Od 2011. godine počinje sa pedagoskim radom kao trener suvremenog plesa u Plesnom studiju ”Ris”

2014. godine ostvaruje uspjehe sa plesnom predstavom Family portrait u Bitef teatru za koju potpisuje i koreografski i redateljski pečat

Kontaktirajte nas

Posjetite nas

Zagrebački Velesajam, Paviljon 6
Avenija Dubrovnik 15
10 020 Novi Zagreb

Radno vrijeme

Na Velesajmu smo svaki
Pon - Pet 17-22 h
Sub 11 - 14 h