Photo sessions with Tina Kadoic
The lastest project Tina Kadoić and me had fun with! (: Here is the whole dance reel she made for me, from my two latest solos,flour project and improvisation in the studio! ...it was pure joy working with you,thank you so so much! ((: ...hope u like it.

"La Femme"

la femme

Naša Nika Lilek nastupila je u premijeri predstave "La Femme: Što se skriva u zakutku ženskog uma" koja je premijerno izvedena 29. svibnja 2013. u kazalištu Gavella u Zagrebu u sklopu tjedna suvremenog plesa. Slijede izvedbe u Karlovcu, Dom HV Zrinski, 31. svibjna te 6. lipnja u DK JUSŽ Rijeka.

Riječ je o predstavi francuskoga koreografa Saint Louis Rhinoa modernog baletnog i suvremenoga izraza, a  La Femme će utjeloviti renomirane profesionalne plesačice  Andrea Solomun, Iva Čevizović, Ema Janković, Marta Habulin, Nika Lilek, Mateja Miković i  Sanja Kocon Vranješ.

La Femme je nastala u sklopu pilot projekta Step Forward koji je započeo ove godine, a predviđeno je da će trajati tri godine i to suradnjom Liberdancea i Hrvatskog instituta za pokret i ples (HIPP-a). Cilj je mladim plesačima omogući stjecanje iskustva kroz rad s međunarodno afirmiranim koreografima koji novim generacijama prenose svoje znanje.

Projekt je startao s vlastitim sredstvima, a pripreme se odvijaju u Zagrebačkom plesnom centru. Step Forard povezuje i mlade kreativce iz drugih područja.

Više o predstavi pročitajte ovdje

Osima sudjelovanjem u "La Femme" i "Meet M.M." Nika često sudjeluje kao gost na svjetskim plesnim događanjima - tako sudjelovala na raznim svjetskim plesnim događanjima s;B.Vudafieri, 'Spirit of dance' i Jorgea Vazqueza

Kontaktirajte nas

Posjetite nas

Zagrebački Velesajam, Paviljon 6
Avenija Dubrovnik 15
10 020 Novi Zagreb

Radno vrijeme

Na Velesajmu smo svaki
Pon - Pet 17-22 h
Sub 11 - 14 h