Photo sessions with Tina Kadoic
The lastest project Tina Kadoić and me had fun with! (: Here is the whole dance reel she made for me, from my two latest solos,flour project and improvisation in the studio! ...it was pure joy working with you,thank you so so much! ((: ...hope u like it.

Koreografska fantazija br.1

Umjetnički paviljon postaje pozornica za suvremeni ples. Tamo je od 21-24.11.2013. hrvatska renomirana koreografkinja Marjana Krajač predstavila svoj novi plesni rad “Koreografsku fantaziju br. 1” na kojem je kao jedna od pet plesnih umjetnica nastupila i naša Nika Lilek.

Ovaj rad za pet izvođačica istovremeno je izvedba, studija, ali i zapis u vremenu i prostoru koji se bavi koreografijom u formi niza fragmenata koji raščlanjuju njene manifestacije, oblike i simptome.

Rad je nastao u suradnji s berlinskim plesnim centrom Tanzfabrik / Uferstudios u Berlinu, Zagrebačkim plesnim centrom i Umjetničkim paviljonom u Zagrebu.

Predstavu su izvele mlade plesne umjetnice Lana Hosni, Nika Lilek, Irena Mikec, Katarina Rilović i Irena Tomašić.

Intervju sa Majanom Krajač o redefiniranju suvremenog plesa možete pročitati na  kulturpunkt.hr, a dio atmosfere sa premijere prenosimo vam u slikama

Kontaktirajte nas

Posjetite nas

Zagrebački Velesajam, Paviljon 6
Avenija Dubrovnik 15
10 020 Novi Zagreb

Radno vrijeme

Na Velesajmu smo svaki
Pon - Pet 17-22 h
Sub 11 - 14 h