Photo sessions with Tina Kadoic
The lastest project Tina Kadoić and me had fun with! (: Here is the whole dance reel she made for me, from my two latest solos,flour project and improvisation in the studio! ...it was pure joy working with you,thank you so so much! ((: ...hope u like it.

Muzikl "Fame"

FAMEImamo vam čast predstaviti muzikl "Fame"koji će se izvesti premjerno u München-u 9. i 10. listopada 2014., u kojoj nastupa i naša draga Nika Lilek u sklopu plesnog sastava "Spirit of Dance", kojeg sačinjavaju prestižni plesači iz cijelog svijeta (Amerike, Japana, Rusije, Austrije i Njemačke).

Muzikl "Fame" kroz ples, pjesmu, kazalište i zabavu, priča priču o plesnoj školi, odnosu učenika i studenata, njihovim snovima, svakodnevnom životu kroz umjetnost, ljubav, njihovo međusobno nadmetanje i traženje samoga sebe.

Nastavi čitati

Rekvijem za Z.

U predstavi "Rekvijem za Z." Nika Lilek nastupa kao stalni član postave Zagrebačkog plesnog ansambla, koja je premjerno izvedena u lipnju 2014. u sklopu 'tjedna suvremenog plesa', a nakon toga u Svetvinčentu u 7.mjesecu i početkom 9.mj. 2014. u ZKM-u. Nadamo da će usljediti još brojne predstave ove dojmljive plesne izvedbe koreografkinje Snježane Abramović Milković, koja koji nam na scenu donosi čvrsta i istrenirana plesačka tijela, koja su postavljena u situacije u kojima su suptilno naznačeni svi oni trenuci gdje ona nisu takva, u kojima nisu na vrhuncu, nego umjesto toga p(r)okazuju vlastite nemoći i slabosti koje su, zapravo, uvijek inherentno prisutne u svim tijelima. 

Anything

anything 01Nika Lilek po prvi puta u predstavi Zagrebačkog plesnog ansambla! Dođite sutra, 24.03. na ANYTHING - u 20h, u ZKM!

ANYTHING je plesna predstava nagrađivanog španjolskog koreografa Daniela Abreua koja će se održati 24. ožujka 2014. u 20.00 sati u Zagrebačkom kazalištu mladih.

Koreograf: Daniel Abreu
Plešu: Petra Chelfi, Aleksandra Mišić, Martina Nevistić, Ognjen Vučinić, Matea Bilosnić i Nika Lilek

Nastavi čitati

Koreografska fantazija br.1

Umjetnički paviljon postaje pozornica za suvremeni ples. Tamo je od 21-24.11.2013. hrvatska renomirana koreografkinja Marjana Krajač predstavila svoj novi plesni rad “Koreografsku fantaziju br. 1” na kojem je kao jedna od pet plesnih umjetnica nastupila i naša Nika Lilek.

Nastavi čitati

"La Femme"

la femme

Naša Nika Lilek nastupila je u premijeri predstave "La Femme: Što se skriva u zakutku ženskog uma" koja je premijerno izvedena 29. svibnja 2013. u kazalištu Gavella u Zagrebu u sklopu tjedna suvremenog plesa. Slijede izvedbe u Karlovcu, Dom HV Zrinski, 31. svibjna te 6. lipnja u DK JUSŽ Rijeka.

Nastavi čitati

Kontaktirajte nas

Posjetite nas

Zagrebački Velesajam, Paviljon 6
Avenija Dubrovnik 15
10 020 Novi Zagreb

Radno vrijeme

Na Velesajmu smo svaki
Pon - Pet 17-22 h
Sub 11 - 14 h